معاون گردشگری استان زنجان گفت: «همزمان با هفته گردشگری سومین جشنواره جغوربغور در کارخانه کبریت زنجان آغاز شد.»
علیاکبر شرفی عصر یکشنبه ۱۰ مهر در مراسم افتتاحیه جشنواره جغوربغور استان گفت: «این جشنواره با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان همزمان با هفته گردشگری در محوطه کارخانه کبریت آغاز شد.»
معاون گردشگری استان زنجان افزود: «این جشنواره تخصصی یک رویداد گردشگری جدید در فصل پرکاری زنجان است، این غذای ثبتشده در فهرست میراث ملی از ویژگیهای فرهنگی و غذایی مردمان این استان است و به دلیل جذابیتهای فراوان که دارد، جاذبهای همیشگی برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب میشود.»
او گفت: «هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه گردشگری خانواده محور، معرفی و شناساندن این غذای سنتی زنجان به عموم مردم بهویژه گردشگران داخلی و خارجی، نسل جوان، تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی زنجان در میان مردم بهعنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی، ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی و آشنا کردن بازدیدکنندگان با روشهای پخت غذاهای سنتی و محلی و معرفی ویژگیهای فرهنگی استان است.»
شرفی بیان کرد: «سومین جشنواره جغوربغور زنجان بهعنوان یک رویداد فرهنگی بسیار مهم که از تاریخ ۱۰ تا ۱۵ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ شب در محوطه کارخانه کبریت زنجان برگزار میشود.»